Rockfon Pacific - Carotop

Rockfon Pacific

PROPRIETĂȚI TERMICE: Produsele ROCKFON sunt realizate din vată minerală bazaltică. Vata minerală bazaltică  este un material necombustibil, cu un punct de topire a fibrelor de peste 1000°C.

Clasa de reacție la foc: Euroclasa A1 în conformitate cu EN 13501-1.

Rezistența la foc: Proprietățile ignifuge ale vatei conferă plăcilor de tavan ROCKFON  protecție împotriva incendiilor în construcții. Rezistența la foc a tavanelor ROCKFON  selectate a fost clasificată în conformitate cu standardul european EN 13501-2  și standardele naționale, în funcție de cerințele codurilor de construcție locale.

REZISTENȚA LA UMIDITATE ȘI STABILITATEA DIMENSIONALĂ 

(REZISTENȚA LA ÎNCOVOIERE) Produsele ROCKFON sunt stabile dimensional chiar până la 100% umiditate relativă  a aerului. Pot fi instalate în intervalul de temperatură cuprins între 0°C și 40°C.  Nu este necesară aclimatizarea.

REFLEXIA LUMINII Pentru Rockfon® Pacific™ în culoare albă coeficientul de reflexie difuză a luminii  este de 85% în conformitate cu ISO 7724-2.

IGIENĂ Vata minerală bazaltică nu conține nici un fel de substanțe cu valoare nutritivă și, prin urmare, nu constituie un mediu de subzistență pentru microorganismele dăunătoare.

CURĂȚARE Suprafața plăcilor poate fi aspirată cu ajutorul unui atașament cu perie moale.

MEDIU Produselor selectate ROCKFON le-au fost atribuite etichetele ecologice:  daneză – Danish Indoor Climate Label și finlandeză – Finnish Indoor Climate Label (M1).

Plăcile de tavan Rockfon® Pacific™ sunt adecvate pentru reciclare.

Discutați
1
Close chat
Lăsă un mesaj aici și în cel mai scurt timp posibil îți răspundem! Mulțumim!

Începe discuția