Membrană SIM Protecție - Carotop

Membrană SIM Protecție

Membrană SIM Protecție.

Membrana Simgard este o acoperire de izolare a apei de bitum care oferă o protecție eficientă împotriva impacturilor subterane și a presiunii. Contine bitum cu Polipropilena Atactica (APP). Pasla de poliester este folosită ca ținută pentru creșterea rezistenței mecanice a produsului la tensiune.

Există mulți factori subterani care amenință izolarea. Izolația trebuie protejată împotriva posibilelor impacturi negative, astfel încât să poată fi finalizată.

Membrana Simgard este o acoperire de izolare a apei de bitum care oferă o protecție eficientă împotriva impacturilor subterane și a presiunii. Contine bitum modificat cu Polipropilena Atactica (APP). Pâsla de poliester este folosită ca ținută pentru creșterea rezistenței mecanice a produsului la tensiune.

Domenii de aplicare:

Se folosește pe pereții de subsol și de față, pe pereții de față a fundației subterane, precum și pe clădirile în care stratul de izolație trebuie în general protejat împotriva presiunii cauzate de sol.

Caracteristici

Stratul de polietilenă intensificată se confruntă cu presiunea venită din sol și poate proteja mai bine împotriva apei de sub stratul izolator. Membrana Simgard asigură izolare fonică și termică datorită stratului de polietilenă intensificat, în timp ce rezistă la impact.

Specificații Unitate Marinesp 3000
Tip ținută Poliester
Grosime mm 3+5=8
Greutate Kg/m2 3,5
Lăţime m 1
Lungime m 2,5
Îndoire la rece °C -5
Acoperire superioară Spumă specială de polietilenă
Acoperire inferioară Polietilenă