FAQs - Carotop

FAQs

Frequently Asked Questions

Acustica bună a încăperilor are un rol decisiv ori de câte ori calitatea sunetului contează. Materialele dure, cum ar fi metalul sau sticla, sunt utilizate pe scară largă în arhitectura modernă, dar de multe ori în detrimentul unei acustici adecvate a încăperilor. Tavanele casetate produse de ROCKFON, realizate din vată minerală bazaltică elastică, absorb foarte bine sunetele, reducând astfel semnificativ timpul de reverberație

Proprietățile vatei minerale bazaltice și procesul de fabricație de înaltă tehnologie determină o calitate ridicată a tavanelor, care sunt disponibile într-o gamă largă de culori, module și muchii. Creează posibilități nelimitate de design, apreciate de arhitecți. Sunt o sursă de inspirație pentru soluții personalizate care să corespundă nevoilor și imaginației.

Soluțiile ROCKFON se instalează rapid și simplu. Datorită greutății reduse sunt ușor de deplasat și transportat. Sunt prietenoase pentru contractori – nu produc praf în timpul fasonării și asamblării. Aceste placi de tavan  pot fi usor aspirate sau curățate cu un material umed. Permit accesul facil la instalațiile ascunse în spațiul gol din tavan.

Produsele ROCKFON sunt clasificate în cea mai înaltă clasă de reacție la foc – A1. Aceasta înseamnă că sunt necombustibile, iar în caz de incendiu nu produc fum sau picături de ardere. Deoarece vata bazaltică este un material anorganic, plăcile de tavan casetat sunt rezistente la dezvoltarea mucegaiului, ciupercilor și bacteriilor. Rezistă până la 100% umiditate relativă la temperatura de 40°C. Chiar și cu trecerea timpului rămân stabile dimensional, indiferent de umiditatea aerului sau modificările de temperatură.

Discutați
1
Close chat
Lăsă un mesaj aici și în cel mai scurt timp posibil îți răspundem! Mulțumim!

Începe discuția