Membrană blindată Sim Garden - Carotop

Membrană blindată Sim Garden

Membrană blindată Sim Garden:

Membranele din seria Standard GARDEN sunt produsele special concepute pentru detaliile acoperișurilor de grădină și terase. Cel mai critic punct în acoperișurile de grădină și aplicațiile de tip similar de izolație este posibilitatea ca acoperirea izolației să fie deteriorată de rădăcinile plantelor.

Membranele din seria Standard GARDEN sunt produsele special concepute pentru detaliile acoperișurilor de grădină și terase. Cel mai critic punct în acoperișurile de grădină și aplicațiile de tip similar de izolație este posibilitatea ca acoperirea izolației să fie deteriorată de rădăcinile plantelor. GARDEN înlătură această posibilitate, ține rădăcinile plantelor departe de stratul izolator datorită amestecului său special de formulă. Este produs în role de 1 m lățime și 10 m lungime.

Caracteristici:

Membrana blindata de gradina este capacul de izolare a apei de bitum dezvoltat pentru a fi utilizat in locuri precum terasele de gradina. Se deosebește de alte învelișuri de bitum deoarece este produs cu un amestec special de formulă și conține un strat de film (purtător compact metal-plastic) care blochează rădăcinile plantelor. Membrana blindată de grădină nu permite, datorită amestecului său special de formulă, majoritatea rădăcinilor plantelor să se apropie de stratul de izolație, constituind în același timp cu stratul special de peliculă un al doilea scut de siguranță împotriva rădăcinilor mai puternice ale plantelor. Se produce in role de 1m latime, 10m lungime si 3mm sau 4mm grosime.

Grădina blindată elastomerică este produsă din bitum modificat care conține stiren butadienă stiren (SBS), în timp ce grădina blindată plastomerică este produsă din bitum modificat care conține polipropilenă atactică (APP).

Plastometrică Eastomerik
Specificații Unitate SP 3000 blindat special SP 4000 blindat special SP 3000 blindat special SP 4000
Tip ținută Poliester + Transportor blindat special
Grosime mm 3 4 3 4
Greutate Kg/m2 3,4 4,5 3,4 4,5
Lăţime m 1 1 1 1
Lungime m 10 10 10 10
Rezistență la temperatură (minimă) °C 120 120 120 120
Îndoire la rece °C -10 -10 -20 -20
Rezistența la tracțiune longitudinală (minimă) N/5cm 800 800 800 800
Rezistența la tracțiune transversală (minimă) N/5cm 600 600 600 600
Acoperire superioară Polietilenă Polietilenă Polietilenă Polietilenă
Acoperire inferioară Polietilenă Polietilenă Polietilenă Polietilenă

Domenii de aplicare:

Este folosit pentru gradina, terasa de gradina, balconul de gradina si aplicatiile de gradina peste parcare. În plus, este utilizat pentru izolarea cu apă a pereților de fundație și de față în fundațiile în care se aplică fascicul exterior.